Gym4Joy

2 keer per jaar organiseren wij samen met DOO Ruinen een recreatieve turnwedstrijd voor alle gymverenigingen uit de omgeving. Dit wordt afwisselend in Ruinen en in Zuidwolde gedaan.

Pietengym

Op de laatste woensdag voor sinterklaas organiseren wij de pietengym. Tijdens pietengym kunnen de kinderen zich helemaal uitleven als piet op leuke parcoursjes terwijl ze proberen zoveel mogelijk cadeautjes in de schoorstenen te krijgen. Om het helemaal leuk te maken mogen ze natuurlijk verkleed komen als piet.

Uitvoering

Vanwege de verbouwingsplannen van de sporthal kan dit helaas niet doorgaan.

Om de 2 jaar organiseren wij een uitvoering waarbij onze groepen een act opvoeren die gebonden is aan een thema. Dit vind normaal gesproken plaats in de sporthal in Zuidwolde. Helaas kan de uitvoering niet door gaan wegens de verbouwing van de sporthal.

Zomerkamp

Tijdens het eerste weekend van de zomervakantie is er het DOS Zomerkamp. Tijdens dit kamp hebben we een vol programma waarin we veel leuke actieve spelletjes doen, als het weer het toelaat gebeuren deze in de buitenlucht op het mooie grote grasveld. Ook kunnen de kinderen tijdens de ochtendgymnastiek losgaan op onze grote tumblingbaan. Daarnaast hebben we een kampvuur avond met marshmallows. Natuurlijk krijgen de kinderen ook vrije tijd, deze kunnen ze besteden door gezellig met elkaar te kletsen, te springen op de trampolines of ze kunnen lekker creatief bezig.