Streetdance

Dansen is een heerlijke manier om jezelf te uiten. Alles even te laten voor wat het is en lekker te bewegen op muziek. Plezier staat absoluut voorop en het is belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en vrij dúrven te bewegen. In de les maken de kinderen spelenderwijs kennis met de grondbeginselen van dans. De muziek is afwisselend, soms heel stoer, dan weer disco en dan weer iets van hiphop. Voor de oudere kinderen zullen de danspasjes aangepast worden. Eigen inbreng wordt ook gewaardeerd.

Maandag 17.30-18.30 – Streetdance groep 3-5 – De Baander, Boerhoorn Zuidwolde – Sanne

Dinsdag 17.30-18.30 – Streetdance groep 6-8 – Marius Tonckenszaal, Boerhoorn Zuidwolde – Sanne

Dance Mix

Dance Mix is een term voor alle dansstijlen bij elkaar. Wat kan je van zo’n Dance Mix les verwachten? Je gaat bezig met verschillende stijlen. Zoals hiphop, afro, urban dance, streetdance, jazz en modern/jazz. Het is net waar de leerlingen behoefte aan hebben, wat de groep leuk vindt. Heb jezelf goede ideeën dan zijn die altijd welkom! Voor elke leerling moet het dansen een feestje én een uitdaging zijn.

De dansles is opgebouwd uit: een warming-up, klein stukje techniek en elke week een leuke choreografie.

Wees niet bang om een keertje te komen meedoen. Dansen is voor elke leeftijd en elk niveau ook voor beginners!

Youth

Bij Youth (jeugd vanaf 12 jaar) gaan we lekker dansen en onder het dansen leer je ook hoe de geschiedenis van de stijlen is ontstaan en de namen van de passen. Zodat je weet wat je doet en zo ook een verhaal over kan brengen met je danspassie. Maar plezier staat voor op!

Dinsdag 19.30-20.30 – Dance Mix Youth – Gymzaal Zuidwolde – Melany

Adults

Bij de adults staat gezelligheid en plezier ook hoog op het lijstje, het is leuk om lekker te bewegen met de groep. Een les vol plezier en mooie choreografieën, voor je het weet is het uur alweer voorbij. Ook houd dansen je lekker fit en het is een goed middel om je hoofd even helemaal leeg te maken. Dat is erg belangrijk in deze hectische tijd.

Dinsdag 20.30-21.30 – Dance Mix Adults – Gymzaal Zuidwolde – Melany