Wij verheugen ons erop je als nieuw lid van onze vereniging te kunnen verwelkomen. Wil je onderstaand formulier zorgvuldig invullen?

Door het invullen en verzenden van dit formulier geef je de ledenadministratie toestemming om je gegevens te verwerken en de vereniging om je gegevens, indien nodig, te gebruiken. In de privacyverklaring kun je exact nalezen waarvoor wij je persoonsgegevens gebruiken.

Wanneer je een lidmaatschap afsluit met Gymnastiekvereniging D.O.S. Zuidwolde word je automatisch lid van de KNGU. De persoonsgegevens worden verwerkt in Allunited, het online ledenadministratieprogramma van de KNGU.

Door het vakje aan te vinken ga je akkoord met het innen van de contributie via automatische incasso. N.B. indien je het niet eens bent met de afschrijving, geldt er een terugboektermijn van 30 kalenderdagen. Voor meer informatie, zie menu ‘LIDMAATSCHAP > Contributie’.
Voor meer informatie, zie menu ‘INFO > Privacyverklaring’.
Binnen de vereniging laten wij je met foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens activiteiten, wedstrijden en lessen. Ook jij of je kind kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met dit beeldmateriaal. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor onze sporters schade kunnen ondervinden. Toch vinden we het belangrijk om je toestemming te vragen voor het gebruik van dit beeldmateriaal. Het is goed mogelijk dat je niet wilt dat er beeldmateriaal van jou of je kind in de media verschijnt. Je toestemming geldt alleen voor beeldmateriaal dat door de KNGU of door ons, of in opdracht van ons wordt gemaakt. Het kan voorkomen dat andere ouders foto’s of video’s maken tijdens onze activiteiten. De vereniging heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat deze ouders ook zorgvuldig zijn bij het plaatsen van beeldmateriaal op het internet. Wil je jouw toestemming samen met je kind bespreken (indien je tekent voor je kind)? We merken dat oudere kinderen soms zelf een keuze willen maken om beeldmateriaal te gebruiken. Als je jouw keuze thuis bespreekt, dan weten ze zelf waarom het gebruik van foto’s en video’s wel of niet mag. Je mag natuurlijk altijd terugkomen op de door jouw gegeven toestemming. Ook mag je op een later moment alsnog toestemming geven.
Wanneer je ‘Ja’ kiest, ontvang je regelmatig een nieuwsbrief over activiteiten en acties bij DOS op je mailadres. Wanneer je ‘Nee’ kiest, ontvang je geen verenigingsinformatie en mis je wellicht leuk en/of belangrijk nieuws over wedstrijden en activiteiten van DOS, dus we adviseren ‘Ja’ in te vullen. Voor het verzenden van de nieuwsbrief gebruiken we ‘Mailchimp’.
Onze vereniging maakt gebruik van een aantal vrijwilligers op vaste functies (bestuur, commissies, ledenadministratie), maar ook op losse functies (hulp bij de organisatie van wedstrijden en andere activiteiten). Ben je bereid een beetje vrije tijd (in overleg) beschikbaar te stellen voor onze vereniging? Als je kiest voor 1 keer per jaar of af en toe, dan zullen we je voornamelijk benaderen om te helpen bij een activiteit, mocht je kiezen voor uitgebreidere taken dan zullen we laten weten wat voor andere taken er zijn binnen de vereniging en kun je kiezen of daar iets tussen zit wat je leuk lijkt.