Zomerkamp

Inschrijving is gesloten

Het is weer zo ver, het eerste weekend van de zomervakantie, vrijdag 21 t/m zondag 23 juli, organiseren we weer een zomerkamp in slagharen voor kinderen vanaf 7 jaar. Tijdens dit kamp doen we veel leuke actieve spelletjes, kunnen de kinderen losgaan op de tumblingbaan, hebben we een kampvuur avond (met marshmallows) en kunnen ze lekker creatief bezig.

Klik hier voor meer informatie.

Alle beschikbare plekken zijn gevuld

Nog inhoudelijke vragen over het kamp? Mail dan naar: inschrijven@doszuidwolde.nl

Tijdelijke verhuizing Kerkenveld

Vanaf mei is de bouw van het Huus voor Sport & Cultuur in Zuidwolde gestart. Deze komt op de plek waar nu de oude sporthal en het gymzaaltje staan. In dit nieuwe centrum komt ook een moderne sporthal en gym- en turnzaal. Vanaf maandag 28 februari 2022 hebben we daarom tijdelijk een andere locatie voor onze lessen en trainingen.

Tijdelijke locatie: sporthal Kerkenveld (behalve ouder/kind-gym en peutergym)

Na uitvoerig overleg met de gemeente zijn we tot de conclusie gekomen dat het voor onze vereniging het beste is om tijdelijk gebruik te maken van sporthal ‘t Zandmeer in Kerkenveld (Jan Haarstraat 22). Deze hal biedt meer ruimte voor het opslaan van onze materialen en toestellen dan bijvoorbeeld de tijdelijke opblaassporthal in Zuidwolde. Ook konden we dan voor al onze leden de huidige lestijden aanhouden. Alleen de ouder/kind-gym en de peutergym blijven in Zuidwolde: de betreffende leden zijn hiervan op de hoogte gesteld. 

Wat betekent dit voor u?

De tijdelijke verhuizing betekent dat er een langere reistijd is naar onze turn- en gymlocatie. De reistijd met de auto is circa vijf minuten, fietsen kost ongeveer een kwartier. Via de groepsapp van de betreffende les/training kunt u eventueel carpoolafspraken maken. Zit u nog niet in de betreffende groepsapp? Spreek dan de trainer even aan: hij/zij zit ook in de groepsapp en kan ervoor zorgen dat u er ook in komt.

Startdatum en einddatum

Alle lessen worden vanaf maandag 28 februari gegeven in de sporthal in Kerkenveld. De planning van de gemeente is dat we rond oktober 2023 in het Huus voor Sport & Cultuur kunnen. Dat betekent dat we tot halverwege volgend seizoen nog gebruikmaken van de faciliteiten in Kerkenveld.

Turnen meiden/jongens, onderbouw en bovenbouw

De geplande weekendtrainingen in de Turnhal in Hoogeveen gaan gewoon door: houd hiervoor het huidige schema op onze website aan. De andere trainingen zijn per maandag 28 februari 2022 ook in de sporthal in Kerkenveld. Ons bestuur onderzoekt de mogelijkheden om meer weekendtrainingen in de Turnhal in Hoogeveen te plannen. Zodra hier sprake van is, geven we dit door aan de betreffende leden.

Tot slot…

Komende periode vergt zowel voor leden, ouders en trainers de nodige aanpassingen. Hopelijk lossen eventuele vervoersproblemen zich makkelijk op door elkaar te helpen via carpoolen. Kijken we naar eerdere situaties dan komt dit vast goed. Mochten jullie nog vragen hebben, stel deze dan gerust.

Vragen met betrekking tot de lessen: bij de eigen trainer via whatsapp (iedere trainer zit ook in de groepsapp, dus daar is het telefoonnummer te vinden)

Vragen in algemene zin: stuur een mail naar voorzitter@doszuidwolde.nl (handiger dan bellen in verband met werk)

Straks wacht ons een prachtige sportlocatie die van alle moderne gemakken is voorzien!