Het is weer bijna zo ver, dit jaar organiseren we voor de 10e keer het DOS Zomerkamp. Dit vindt voor de 8e keer plaats bij De Witte Staarman in Slagharen, in het eerste weekend van de zomervakantie, vrijdag 19 t/m zondag 21 juli.

Tijdens dit kamp hebben we een vol programma waarin we veel leuke actieve spelletjes doen, als het weer het toelaat gebeuren deze in de buitenlucht op het mooie grote grasveld. Ook kunnen de kinderen tijdens de ochtendgymnastiek losgaan op onze grote tumblingbaan. Daarnaast hebben we een kampvuur avond met marshmallows. Natuurlijk krijgen de kinderen ook vrije tijd, deze kunnen ze besteden door gezellig met elkaar te kletsen, te springen op de trampolines of ze kunnen lekker creatief bezig, aan een tafel gevuld met kleurplaten potloden en wol, om mooie kunstwerken te creëren.

Op vrijdag 19 juli is iedereen welkom vanaf 17 uur, allereerst maakt iedereen de bedden op, zodra alle kinderen er zijn begint het buffet waarvoor iedereen zelf wat meeneemt. Hierna begint het goed gevulde programma bestaande uit allerlei leuke en actieve spellen. Op zondag 21 juli kunnen de ouders de kinderen weer ophalen vanaf 13 uur. De kosten voor dit kamp bedragen €72,50 per kind, dit is inclusief twee overnachtingen, maaltijden, drinken en lekkers tussendoor.

Na het opgeven, wordt u uiteindelijk in een appgroep geplaatst waarin we een lijst zullen plaatsen met spullen welke het kind mee moet nemen. Ook worden hier tijdens het kamp kleine updates gegeven over wat we hebben gedaan, met natuurlijk een heleboel leuke foto’s.

Zoals eerder benoemd, vind het kamp plaats bij groepsaccommodatie De Witte Staarman in Slagharen. Dit jaar is het alweer de 8e keer dat we het op deze locatie houden. Het is een mooie locatie bestaande uit meerdere slaapzalen, een leefruimte, een zithoek, een deels overdekt terras en een groot grasveld (met trampolines).

De Witte Staarman
Staarmanweg 1A
7776SK Slagharen
www.dewittestaarman.nl

De inschrijving gaat binnenkort open

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar: inschrijven@doszuidwolde.nl